Banner_KKS

 
 • Välkommen till Kulturskolan!

  Kulturskolan erbjuder kurser för alla Knivstabor mellan 0 och 20 år inom fyra olika områden: Nycirkus, Bild o form, dans, drama/teater och musik. Verksamheten sker i huvudsak på fritiden, efter skoltid.

 • Nyhet

  Mode/Design, Foto

  I samarbete med ungdomsverksamheten i Knivsta och med stöd av Statens kulturråd kan vi nu erbjuda två helt nya kurser, Modedesign och foto för unga från åk 5. Kurserna är kostnadsfria och startar vecka 9. Antalet platser är mycket begränsat så vänta inte med din anmälan. För anmälan och mer info klicka här!

 • Happy

  Anmälan till vårterminen!

  Nu har terminen dragit igång för fullt. Anmälan är stängd, men det finns ströplatser kvar i vissa ämnen.
  Hör av er till oss om ni har funderingar på dessa.

  kristina.hadziresic@knivsta.se
  magnus.holmstrom@knivsta.se

  Vi hörs!

   

   

 • Knivsta kulturskolas intresseförening (KKIF)

  Förra året startades en intresseförening av några föräldrar till barn i kulturskolan. Syftet är att stödja kulturskolan samt att möjliggöra för att eleverna får uppleva kultur i fler sammanhang. Medlemskapet är helt gratis men för varje medlem får föreningen ett bidrag från RUM som kan användas för liknande aktiviteter. Stöd föreningen genom att bli medlem! Gör din anmälan via denna länk.

 • Drop in dans!

  Varje fredag kl. 9.30 är du välkommen till kupolen med ditt/dina barn för rörelse, dans och glädje. Det kostar 60kr per gång eller 400kr för 8 gånger. Första gången du kommer får du prova helt gratis. Terminen startar igen vecka 4. För betalning klicka på denna länk.

  Ingen föranmälan krävs. Varmt välkommen!

Kalendarium

Till kalendariet

Nyheter

 • Enkät

  18 dec 2014
  Vartannat år får våra elever svara på frågor om vad de tycker om att gå på kulturskolan...