Välkommen att lyssna på Knivsta.se

Stöd till arbete

Nu söker vi dig som kan erbjuda praktik, arbetsträning, sysselsättning eller språkpraktik för personer som idag står utanför arbetsmarknaden. Alla arbetsgivare är välkomna att anmäla sitt intresse, oavsett om det är i privat eller offentlig sektor, eller hos en ideell organisation.

Hej arbetsgivare!

Genom att medverka i en av våra insatser kan du hjälpa en person att komma vidare ut på arbetsmarknaden. Det kan också vara ett sätt för dig att berika mångfalden och långsiktigt bygga upp kompetensen på din arbetsplats. Din medverkan är även ett värdefullt bidrag till inkludering i samhället.

Vill du vara med? Hör av dig!

Stöd till arbete – fyra olika möjligheter

En insats kan se ut på flera olika sätt, beroende på personens förutsättningar. Förutom praktik kan det handla om arbetsträning, sysselsättning eller språkpraktik. Läs om vilka insatser som behövs just nu i Knivsta kommun.

Så fungerar det för arbetsgivaren

När du som arbetsgivare anmäler ditt intresse ser vi till att matcha rätt person till rätt plats. Vi bokar också in studiebesök och ser till att alla parter är överens innan start. Läs här om hur det fungerar.

Vill du veta mer om stöd till arbete?

Är du nyfiken på vad det innebär att ta emot en person på arbetsplatsen? Vill du veta om insatsen kan skräddarsys efter arbetsplatsens behov och förutsättningar? Ta kontakt med oss så får du svar på dina frågor.