Du är på väg till Knivsta.se - Knivsta kommuns webbplats

Se kortfattad information på andra språk eller använd Google translate för att översätta webbplatsen

18 mars 2020 kl 12:56

Uppleva och göra

Aktuell information om Kulturskolans verksamheter under coronavirusets spridning

Med anledning av coronavirusets spridning har vi tagit beslut om att pausa all gruppundervisning fram till och med påsklovet. Detta gäller med start på torsdag 19 mars.

Den enskilda undervisningen fortsätter tills vidare.

Denna information kommer att uppdateras fortlöpande. Håll dig uppdaterad här på sidan.

Knivsta 2020-03-18

Information till föräldrar och elever på Knivsta Kulturskola.

Hej!

Med anledning av rådande omständigheter runt coronaviruset, har vi nu tagit beslut om att ställa in all gruppundervisning fram till och med påsklovet. Detta gäller med start på torsdag 19/3.

Då vår ordinarie undervisning slutar vecka 21, har vi bestämt att förlänga terminen för eleverna till och med vecka 23 istället.

Detta gäller med den information vi har i nuläget, och kan komma att ändras vid ny information.

Den gruppundervisning som blir pausad är:

• All dansundervisning
  • Teater/drama
  • Kör
  • Nycirkus
  • Drop in-dans.
  • Orkester/ensemble- verksamhet.

Datum:
19/3: All gruppundervisning pausas.
14/4: Gruppundervisning återupptas (enligt nuvarande förutsättningar).
5/6: Sista undervisningsdag för elever (enligt nuvarande förutsättningar).

Vi ställer också in vårt danskafe den 25 mars.

Eventuella ytterligare inställda framträdanden meddelas senare till berörda elever, från respektive lärare.

Enskild undervisning fortsätter

Enskild undervisning fortsätter tills annat anges.

VI följer fortsatt Folkhälsomyndighetens rekommendationer, och läget kan därför förändras med kort varsel.

Vi uppmanar medarbetare, barn och elever att vara uppmärksamma på tidiga symptom på infektion, som förkylning och influensa. Vid minsta symptom ska du hålla dig hemma. Stanna hemma tills du är symtomfri och därefter ytterligare två dagar.

Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av er.

Tack för visad förståelse.

Sidan uppdaterades: 18 mars 2020