Coronaviruset och covid-19:
För att förhindra smittspridning råder skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd som vi alla behöver följa. Läs mer om coronaviruset och covid-19

Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

Kultur och fritids sommardagar 12 och 16 augusti

Kultur och fritid i Knivsta kommun arrangerar två härliga sommardagar den 12 och 16 augusti. Lägret riktar sig till barn mellan 7-15 år och innehåller många roliga aktiviteter som bland annat kulturskolan, biblioteket och Hälsohuset håller i.

VAD?

Ditt barn kan eller din tonåring kan komma en eller båda dagar och få testa på olika kultur- och fritidsaktiviteter. Det blir dans, musikal, gympa, spela instrument, armbandspyssel och mycket mer!

HUR?

Vi samlas utanför kulturskolan kl 9.15. Därefter följer aktivitetsledaren med er till ert grupprum/sal. På rasterna finns feriearbetare och fritidsledare på plats med olika aktiviteter.

Det kommer att finnas sju olika färgrupper där ditt barn går i samma färggrupp hela lägret:

• ROSA GRUPPEN 7-10 år
  • ORANGE:A GRUPPEN 7-10 år
  • GULA GRUPPEN 7-10 år
  • LILA GRUPPEN 11-15 år
  • BLÅA GRUPPEN 11-15 år
  • TURKOSA GRUPPEN 11-15 år
  • GRÖNA GRUPPEN 11-15 år

Ta med egen lunch som vi äter utomhus och ta med kläder efter väder. Lite frukt är bra till rasterna. Det är bra om maten inte behöver värmas så vi slipper trängas inomhus.

NÄR?

Torsdag 12 augusti och måndag 16 augusti kl 9.15-15.00.

ANMÄLAN

Det kostar inget men du ska anmäla ditt/dina barn: Jag vill anmäla mitt barn till Kultur och fritids sommardagar Länk till annan webbplats.

Sidan uppdaterades: 6 juli 2021