Coronaviruset och covid-19:
För att förhindra smittspridning råder skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd som vi alla behöver följa. Läs mer om coronaviruset och covid-19

Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Så påverkas verksamheten på Hälsohuset

Hälsohusets simhall och sporthallar håller till största delen fortsatt stängt för allmänheten men öppet för vissa verksamheter. Dessa verksamheter är skola, simskola och föreningslivets verksamhet för barn och unga födda 2002 och senare.

Gymmet öppnar för max 8 personer samtidigt från 8 februari.

Hälsohuset håller fortsatt stängt för allmänheten - simskola och föreningsverksamhet öppnar

Hälsohuset håller fortsatt stängt för den breda allmänheten men öppet för vissa verksamheter. Dessa verksamheter är skola, simskola och föreningslivets verksamhet för barn och unga födda 2002 och senare.

Boka lokal

Privata sällskap som omfattar en mindre krets, högst 8 personer, kan boka lokal inom Kultur och fritids verksamheter.

Från och med vecka 10 kan allmänheten boka tid för att träna i Hälsohuset. Genom begränsad tidsbokning kommer det vara möjligt att under smittskyddssäkra former använda exempelvis simhallen.

Se mer information på Hälsohusets webbplats

Politik och organisation

Sidan uppdaterades: 11 mars 2021