Korttidstillsyn för skolungdom över 12 år

Korttidstillsyn enligt LSS för skolungdom över 12 år kan jämföras med barnomsorg för unga som är under 12 år.

Vad är korttidstillsyn?

Korttidstillsyn ges utanför det egna hemmet. Du kan bli beviljad korttidstillsyn om du har behov av tillsyn före och/eller efter skoldagen samt under skollov, då föräldrar eller annan närstående förvärvsarbetar eller studerar.

Ansök om korttidstillsyn enligt LSS

Du ansöker om korttidstillsyn enligt LSS hos kommunens biståndshandläggare vid Biståndsenheten:

Kontakta Biståndsenheten

Telefontid: Vardagar, dagtid